Durf de dingen groots te zien

Ambitieus zijn, plannen maken en dromen over de toekomst. We doen het allemaal. Voor onszelf, ons gezin of onze carrière. Droomt u ervan om te investeren in uw zaak? Wilt u een tweede verblijf aankopen? Of gewoon ook na de carrière kunnen blijven genieten van de mooie dingen des levens? Denk dan vandaag al aan de financiële middelen die u daarvoor nodig hebt en laat uw spaargeld renderen. We luisteren graag naar uw plannen en denken met u mee. Zo kunnen we u een aanpak op maat voorstellen.
Zandloper_1200x800px

U wilt een project verwezenlijken? Dat kan als u zich op tijd voorbereidt en uw spaargeld doet groeien.

Hoe kan dat? Er zijn meerdere opties, afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie: 

  • Sparen met een fiscaal voordeel: Staat u aan de start van uw carrière en zijn uw financiële mogelijkheden eerder beperkt? Begin dan met fiscaal interessante spaarformules. U spaart, de overheid beloont u met een onmiddellijk belastingvoordeel.

  • Een beleggingsplan: Lukt het u om maandelijks een bepaald bedrag opzij te zetten? Prima. Een spaarboekje brengt vandaag weinig tot niets op. Overweeg daarom een beleggingsplan. Door systematisch te sparen, streeft u op lange termijn een hoger rendement na.

  • Een gespreide beleggingsportefeuille: Wie geld wil laten renderen, denkt al snel aan beleggen. We helpen u graag bij het samenstellen van de juiste beleggingsportefeuille. Geen focus op producten, maar wel oog voor de essentie: begin op tijd en houd vast aan uw vooropgestelde strategie. Stick to the plan!

We helpen u graag bij het realiseren van uw projecten en dromen. Ontdek hoe u in alle gemoedsrust uw vermogen kunt opbouwen, laten groeien en beheren.

Waarom kiezen voor Bank Van Breda?

  • Gespecialiseerd: Onze account managers begeleiden u van A tot Z. Ze focussen zich op uw professionele doelen én uw privésituatie. Zo kunnen we samen het beste rendement nastreven en uw vermogen in alle gemoedsrust laten groeien.

  • Gepersonaliseerd: Een account manager die u kent en u een aanpak op maat van uw profiel en verwachtingen voorstelt? Zo zijn we echt. Alles begint bij een persoonlijk gesprek. We luisteren in eerste instantie naar uw ambities en ideeën.

  • Proactief: U komt niet graag voor verrassingen te staan? Wij ook niet! We houden u proactief op de hoogte van uw financiële situatie en passen aan waar nodig. Een leven lang.

Wat zijn uw toekomstplannen?

We luisteren graag naar uw dromen en projecten. Zo kunnen we u een aanpak op maat voorstellen!