Ons absolute doel: tevreden klanten

In alles wat we doen als bank streven we ernaar om onze dienstverlening zoveel mogelijk af te stemmen op de noden van onze klanten. Daarom monitoren we hun ervaringen regelmatig via persoonlijk contact en een tevredenheidsonderzoek.

"De ervaringen van onze klanten liggen ons nauw aan het hart. Het tevredenheidsonderzoek dat we organiseren is dan ook een uitermate belangrijke bron van inspiratie, en maakt het mogelijk om verbeteringen door te voeren die rechtstreeks ontspringen vanuit de noden en meningen van onze klanten."

Dirk Wouters

Lid van het Directiecomité

Tevredenheidsonderzoek om de vinger aan de pols te houden

Elk jaar organiseren we een tevredenheidsonderzoek waarbij klanten gevraagd worden een beoordeling en feedback te geven. 1 op 5 klanten neemt actief deel aan deze bevragingen, en daar zijn we hen uiteraard zeer dankbaar voor.

Uit deze bevragingen leren we dat onze klanten Bank Van Breda waarderen omwille van de persoonlijke en gespecialiseerde aanpak waarmee we ondernemers en vrije beroepen adviseren. Zo getuigt een klant als volgt:

‘Dankzij de persoonlijke aanpak, de professionele raadgeving en de constructieve samenwerking in het verleden alsook naar de toekomst toe, geloof ik dat we een juiste match hebben met Bank Van Breda.’

Het tevredenheidsonderzoek in 2022 toont tot slot aan dat 91% van onze klanten tevreden is over de dienstverlening van Bank Van Breda. We meten dit aan de hand van de vraag: ‘In welke mate zou u Bank Van Breda aanraden?’.

NL

Hebt u nu alvast enkele suggesties of verbeterpunten? Aarzel dan niet om dit met ons te delen.

Met uw feedback gaan we voor nog beter.