Een Belgische bank

Bank Van Breda is een gespecialiseerde bank en richt zich specifiek tot vrije beroepen en ondernemers, zowel privé als professioneel, hun leven lang. De bank is gesticht door Jos Van Breda in 1930 in Lier en heeft sindsdien steeds haar eigenheid bewaard.
DSC_9070

Vandaag bezit Ackermans & van Haaren als referentie-aandeelhouder 78,75% van de aandelen van Bank Van Breda. De familie Delen participeert via Promofi voor 21,25% in het kapitaal.

Bank Van Breda en Delen Private Bank zijn zusterbedrijven. Beide hebben dezelfde aandeelhoudersstructuur.
Dankzij intense samenwerking biedt Bank Van Breda haar cliënteel ook de professionele diensten van dit gereputeerde huis aan.

belgische verankering

Bank de Kremer en Van Breda Car Finance zijn beide een divisie van Bank J.Van Breda & C°.

• Bank de Kremer profileert zich als vermogensbegeleider voor particulieren.
• Van Breda Car Finance is actief in de sector van de autofinanciering en de financiële autoleasing als kredietpartner voor de klanten van grote, zelfstandige autodealers.

Internationale samenwerking

Sinds 1999 is Bank J.Van Breda & C° lid van de “Groupement Européen de Banques”, een vereniging die de uitwisseling van informatie en de samenwerking tussen sterke, onafhankelijke banken wil bevorderen.

De leden zijn stuk voor stuk sterke, onafhankelijke banken. Elk ervan speelt een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van de eigen gemeenschap en erkent het belang van de Europese Unie.

Meer info: www.gebanks.com.