Uw account manager als vaste vertrouwenspersoon

Wij geloven sterk in het belang van een vertrouwensrelatie met onze klanten. U hebt dan ook één vaste account manager. Hij/zij volgt niet alleen uw situatie op de voet op, maar houdt ook de veranderingen en opportuniteiten die u niét ziet in de gaten. Zo kunt u op beide oren blijven slapen en weet u dat we uw fiscale en financiële situatie proactief optimaliseren.

Ontdek hier wat u kan verwachten van een kennismakingsgesprek bij Bank Van Breda

Geen productdoelstellingen

Ook gewijzigde verwachtingen, nieuwe doelstellingen of veranderingen in uw gezinssituatie kunnen we opnemen in uw persoonlijk traject. We werken vanuit een langetermijnvisie en standvastige aanpak. Indien toch nodig kunnen we de verhouding tussen bescherming en rendement binnen uw beleggingsportefeuille aanpassen.

Uw account manager vertrekt nooit vanuit een productvisie en heeft geen productdoelstellingen. Hij/zij zal steeds met u het globale plaatje bekijken en de samenstelling bepalen die het beste past bij uw plannen en uw persoonlijkheid.

Jaarlijks opvolgingsgesprek

Tijdens een jaarlijks opvolgingsgesprek nemen we samen uw situatie onder de loep en bekijken we wat er gewijzigd is. Het leven is immers vaak onvoorspelbaar. We gaan na of we iets moeten bijsturen of kunnen optimaliseren om uw financiële doelen te bereiken. Net door de nauwkeurige opvolging van uw account manager hoeft u zelf niet voortdurend waakzaam te zijn en vermijdt u dat u opportuniteiten laat liggen.

Samenwerking met experten, accountant en notaris

Uw account manager doet een beroep op onze experten als dit opportuun blijkt. Deze experten zijn gespecialiseerd in een specifieke materie. Successieplanning bijvoorbeeld. Of de verkoop of overdracht van uw vennootschap.

Uw account manager zorgt eveneens voor een goede samenwerking met uw accountant en notaris. Zo blijven uw fiscale en financiële luik perfect op elkaar afgestemd.