NC_QBF-BVB-RadioLogie-1610_fin-copy-1

Bank Van Breda,
de bank voor vrije beroepen

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zorg is ook onze zaak.
Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. We helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.
QBF-BVB-RadioLogie-0301 1

Gespecialiseerd

Onze doelgroep bestaat enkel uit ondernemers en vrije beroepen. We kennen uw behoeftes en leefwereld als geen ander. Op sleutelmomenten in uw loopbaan maken wij hierdoor het verschil.
Meer weten
Persoonlijk - VB

Persoonlijk

Bij ons hebt u één account manager. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u écht een persoonlijke aanpak garanderen. We leiden onze mensen op om eerst te luisteren en pas dan te adviseren.
Meer weten
arts_landscape_hi_res

Proactief

Wij nemen zelf het initiatief. Op het juiste moment. Zonder vertraging of nodeloze rompslomp. We houden steeds uw langetermijnbelangen voor ogen.
Meer weten

Ontdek onze blogposts

Bekijk het totaalplaatje. Professioneel én privé.

Bekijk het totaalplaatje. Professioneel én privé.

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier, tiptalk, andrea lohee

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen.

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen. TipTalk.

Lees meer

Vragen of een afspraak?

U bent bij Bank Van Breda altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een gespecialiseerd antwoord.