NC_QBF-BVB-RadioLogie-1610_fin-copy-1

Bank Van Breda,
de bank voor vrije beroepen

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zorg is ook onze zaak.
Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. We helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.
QBF-BVB-RadioLogie-0301 1

Gespecialiseerd

Onze doelgroep bestaat enkel uit ondernemers en vrije beroepen. We kennen uw behoeftes en leefwereld als geen ander. Op sleutelmomenten in uw loopbaan maken wij hierdoor het verschil.
Meer weten
Persoonlijk - VB

Persoonlijk

Bij ons hebt u één account manager. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u écht een persoonlijke aanpak garanderen. We leiden onze mensen op om eerst te luisteren en pas dan te adviseren.
Meer weten
arts_landscape_hi_res

Proactief

Wij nemen zelf het initiatief. Op het juiste moment. Zonder vertraging of nodeloze rompslomp. We houden steeds uw langetermijnbelangen voor ogen.
Meer weten

Ontdek onze blogposts

Mentale dip? Ga voor een externe blik!

Ondernemers begeleiden om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen, is al jaren hun ding. Elk op hun manier. Wat doet OndernemenPlus precies? Hoe ver staat de Vlaamse variant? Wat zijn de ambities?

"Als tandarts wordt een zekere flexibiliteit van je verwacht. Net daarom probeer ik mijn agenda zelf te bepalen."

Als tandarts wordt een zekere flexibiliteit van je verwacht. Het is net daarom belangrijk om te doseren en de agenda zelf te bepalen. Een agenda waarin je tijd vrijmaakt voor hobby’s en me time-momentjes. Maar dat blijkt niet altijd even gemakkelijk.

De fiscale plannen van minister Van Peteghem

Binnen het regeerakkoord van de meest recente verkiezingen kreeg minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, de taak om tijdens deze legislatuur een bredere fiscale hervorming in België voor te bereiden.

Lees meer updates

Vragen of een afspraak?

U bent bij Bank Van Breda altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een gespecialiseerd antwoord.