NC_QBF-BVB-RadioLogie-1610_fin-copy-1

Bank Van Breda,
de bank voor vrije beroepen

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zorg is ook onze zaak.
Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. We helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.
QBF-BVB-RadioLogie-0301 1

Gespecialiseerd

Onze doelgroep bestaat enkel uit ondernemers en vrije beroepen. We kennen uw behoeftes en leefwereld als geen ander. Op sleutelmomenten in uw loopbaan maken wij hierdoor het verschil.
Meer weten
Persoonlijk - VB

Persoonlijk

Bij ons hebt u één account manager. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u écht een persoonlijke aanpak garanderen. We leiden onze mensen op om eerst te luisteren en pas dan te adviseren.
Meer weten
arts_landscape_hi_res

Proactief

Wij nemen zelf het initiatief. Op het juiste moment. Zonder vertraging of nodeloze rompslomp. We houden steeds uw langetermijnbelangen voor ogen.
Meer weten

Ontdek onze blogposts

Beleggen in tijden van inflatie

De inflatie houdt ondernemers en vrije beroepen bezig. De energie- en grondstoffenprijzen stijgen. De toekomst is onzeker.

Door mijn vergoedingspakket te herzien, verlaagde mijn belastingsdruk.

Erika Rottey was 34 toen ze M.P.C.A, haar consultancy bedrijf voor de farmaceutische sector, oprichtte. Haar passie voor het vak zorgde ervoor dat het bedrijf langzaamaan groeide.

Wat zijn de gevolgen van de oorlog in Oekraïne voor zelfstandigen in België?

Wat zijn de gevolgen van de oorlog voor de zelfstandigen in België? We deden een rondvraag bij onze ondernemers en vrije beroepen om dit goed te begrijpen.

Lees meer

Vragen of een afspraak?

U bent bij Bank Van Breda altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een gespecialiseerd antwoord.