NC_QBF-BVB-RadioLogie-1610_fin-copy-1

Bank Van Breda,
de bank voor vrije beroepen

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zorg is ook onze zaak.
Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. We helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.
QBF-BVB-RadioLogie-0301 1

Gespecialiseerd

Onze doelgroep bestaat enkel uit ondernemers en vrije beroepen. We kennen uw behoeftes en leefwereld als geen ander. Op sleutelmomenten in uw loopbaan maken wij hierdoor het verschil.
Meer weten
Persoonlijk - VB

Persoonlijk

Bij ons hebt u één account manager. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u écht een persoonlijke aanpak garanderen. We leiden onze mensen op om eerst te luisteren en pas dan te adviseren.
Meer weten
arts_landscape_hi_res

Proactief

Wij nemen zelf het initiatief. Op het juiste moment. Zonder vertraging of nodeloze rompslomp. We houden steeds uw langetermijnbelangen voor ogen.
Meer weten

Ontdek onze blogposts

Beleggen in tijden van crisis

Het is perfect mogelijk om de effecten van de inflatie te vermijden en te blijven bouwen aan uw vermogen, dankzij een langetermijnstrategie en een goede planning van uw persoonlijk financieel traject.

‘De strijd om talent is een wijdverspreid probleem op de arbeidsmarkt. Geen enkele sector ontkomt er nog aan.’

De war for talent is volop aan de gang. Hoe kunt u toch de geknipte werknemer vinden en houden?

De energiecrisis: hét moment voor duurzame verandering?

De prijsstijging van grondstoffen en energie is een zware klap voor de Belgische ondernemers en zelfstandigen. Zou de huidige crisis ons dat duwtje kunnen geven om eindelijk duurzame verandering tot stand te brengen? Wij bespraken het met enkele deskundigen van universiteiten en de bedrijfswereld.

Lees meer

Vragen of een afspraak?

U bent bij Bank Van Breda altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een gespecialiseerd antwoord.