De keuze van de juiste producten in de juiste verhouding is essentieel om uw financieel verhaal te doen slagen.

Van zodra uw strategie vastligt, kan u op zoek naar de concrete invulling van uw gekozen aanpak. Beleggingsproducten zijn een middel om uw doel te bereiken. De keuze van de juiste producten in de juiste verhouding is essentieel om uw financieel verhaal te doen slagen. Daarom gaan we enkel voor kwaliteit. Onze beleggingsproducten doen wat ze moeten doen op basis van uw persoonlijke voorkeuren.
VB of OND kijken door verrekijker[1]

Het kiezen van de juiste producten op basis van uw voorkeur doen we heel bewust.

 • In elke situatie luisteren wij eerst om je behoeftes zo goed mogelijk te leren kennen alvorens te adviseren. Daarbij houden we rekening met je mogelijkheden, doelstellingen, perspectieven en risicobereidheid.
 • Onze producten zijn gediversifieerd samengesteld, aangepast aan de realiteit van de ondernemer of vrij beroep
 • Bank van Breda hanteert een strategie op lange termijn waarbij financiële stabiliteit & spreiding vooropstaat.
 • Met een duidelijke afweging tussen liquiditeit, veiligheid en rendement streven we naar een doordachte spreiding van je portefeuille zowel privé als professioneel.
 • We keren telkens terug tot de essentie van wat een product dient te doen
   
  • wanneer het een beschermingscomponent is voor uw portefeuille dan is kapitaalbescherming de prioriteit en moet het deze behoefte 100% voldoen.
  • Wanneer rendement de insteek is, opteren we voor een gespreid actief beheerde invulling die streeft naar een optimaal rendement gegeven uw risicoprofiel.

We doen ook een beroep op de juiste partners die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Partners die uiteraard dezelfde waarden en normen hanteren als wij.

We hebben ook zelf experten en specialisten in huis die we u ter beschikking kunnen stellen om u te adviseren in specifieke materie. Denk maar aan successie of de overname van uw bedrijf. 

Ontdek ze hier: