Onze klanten vertellen

Wie vertelt ons verhaal beter dan onze klanten? Zij kozen bewust voor Bank Van Breda. Vaak gaat het om jarenlange samenwerkingen waarin vertrouwen, expertise en advies op maat centraal staan. Onze klanten spelen de absolute hoofdrol in ons verhaal. Zij zijn onze dagelijkse vinger aan de pols. Zonder hen hebben wij geen enkele reden tot bestaan. Fijn om het verhaal van onze ondernemers (en vrije beroepen) ook met u te kunnen delen!
business-success-concept-on-wooden-table-top-view-hands-protecting-wooden-figures-of-people

Onze klanten getuigen

phillips_tcm31-54032
"Ik heb mijn persoonlijke financiën lange tijd niet goed opgevolgd. Toen de bankencrisis uitbrak maakte ik mij plots wat zorgen over mijn financiële situatie. Ik had alles bij één bank gepositioneerd en vond dat toch wat risicovol. In mijn zoektocht naar een nieuwe bank stuitte ik op Bank J.Van Breda & C°. Hun regelmatige opvolging van mijn financiën sprak me wel aan. Ik kreeg meteen een goed overzicht van wat ik had en wat mijn mogelijkheden zijn, nu en in de toekomst, als ik met pensioen ga. Er is ook een mooie wisselwerking ontstaan tussen mijn boekhouder en de bank. Mijn boekhouder zorgt voor alles wat fiscaliteit aangaat en Bank J.Van Breda & C° houdt mijn persoonlijke financiële planning op orde. Zo kan ik gewoon gerust zijn. "
vierstrate_tcm31-54030
Een goede boekhouder is echt onmisbaar. Mijn boekhouder was en is van bij het begin mijn sparring partner. Het was door zijn toedoen dat ik ben beginnen nadenken over de opbouw van mijn pensioen. Ik werkte zo veel dat ik geen tijd meer over had om geld uit te geven. Daarom keerde ik mezelf aanvankelijk maar een laag loon uit. Hij raadde me aan om stelselmatig ook mijn privévermogen aan te vullen met dat uit mijn bedrijf, o.a. door dividenden uit te keren. Op een gegeven moment heb ik mijn boekhouder meegenomen naar Bank J.Van Breda & C° om het samen over mijn financiën te hebben en een plan te maken voor de toekomst met een concrete becijfering op basis van mijn wensen. Sindsdien maak ik mij eigenlijk geen zorgen meer.