Maak kennis met Van Breda The SQUARE

De toekomst was nooit zo uitdagend, snel en stil tegelijkertijd. Nu meer dan ooit is er nood aan wederzijdse inspiratie, kennis delen en leren in een vertrouwde omgeving. Kijken over de grenzen van de eigen sector heen, elkaar inspireren en out of the box denken. Daarom kiezen wij voluit voor Van Breda The SQUARE, de plaats waar u als klant anderen kan ontmoeten en inspireren. Deze community is exclusief voorbehouden voor klanten van Bank Van Breda.

Waarom lid worden bij Van Breda The SQUARE?

Als lid bij Van Breda The SQUARE krijg je toegang tot een unieke kwaliteitsvolle community exclusief voor klanten van Bank Van Breda. 

Je komt naar inspirerende activiteiten
Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van het programma en wordt uitgenodigd voor inspirerende keynotes, interactieve sessies en ontspannende activiteiten die je tot denken en actie aanzetten. De inhoud is steevast gebouwd rond de leefwereld van onze klanten en focust op niet-bancaire thema’s.

Je haalt meer uit jezelf en je professionele leven.
In het programma focussen we ons op 2 deelaspecten. Enerzijds thema’s die zich richten op professionele activiteiten, anderzijds sessies die meer focussen op het versterken van de veerkracht van jou als persoon.

Connectie met gelijkgestemden
De verbondenheid en kwaliteit van de aanwezigen zorgen voor extra energie en de goesting om er telkens weer bij te zijn. Het delen van kennis, passie, inzicht en ervaringen staan centraal. Daarom kiezen we ervoor om je individueel uit te nodigen zonder partner, net om die ervaringsuitwisseling en connectie te stimuleren.

Toegang tot inspirerende content
Als lid krijg je toegang tot de ‘herbekijk pagina’ en ontvang je twee keer per jaar Helder (het inspiratiemagazine van Bank Van Breda).


Zin om lid van Van Breda The SQUARE te worden? Schrijf u dan snel in. Binnen de 3 werkdagen na uw inschrijving maken we met u contact voor een warm welkom, overlopen van uw gegevens en programma. Belangrijk: enkel klanten van Bank Van Breda kunnen lid worden van Van Breda The SQUARE.

Onze 4 kernthema's

Net zoals een ‘square’ vier hoeken heeft, werken we bij Van Breda The SQUARE doorheen het jaar met 4 kernthema’s. Elk thema belichten we twee maanden lang met verschillende activiteiten.

Ons doel? We willen u professioneel én persoonlijk inspireren en verrijken! Deze 4 kernthema’s vormen een evenwichtige mix. Welke activiteiten wilt u zeker niet missen? Just pick and choose!

1. Creativiteit & innovatie 
Maakt creativiteit en innovatie structureel deel uit van uw organisatie of denkproces? In tijden waar vergelijken nooit zo gemakkelijk was, zijn creativiteit & innoveren een absolute must. Samen gaan we op zoek naar hoe we structureel ideeën kunnen omzetten in een meerwaarde voor uw klanten of uw bedrijf.

2.Privé en professioneel in balans
Bewaakt u voldoende uw professioneel en privé evenwicht? Binnen het thema “In Balans” streven we samen naar een positieve mindset en gezonde attitude om de nodige rust te vinden. We gaan op zoek naar manieren om ons aanpassingsvermogen aan stressvolle situaties aan te scherpen.

3. Organisatie & klankbord 
Hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen staat en beslissingen kan aftoetsen met mensen op wie u kan bouwen? Door wie laat u zich bijstaan? Hoe inspireert u medewerkers om samen uitdagingen aan te gaan? Samen ontdekken we hoe u zich het best kan omringen met de juiste mensen in een sfeer van vertrouwen.

4. De markt in beweging 
In hoeverre hebben de energiecrisis, fiscale hervormingen, het duurzaamheidsdebat of nieuwe geopolitieke situaties een impact op uw beslissingen? Samen volgen we de actualiteit op de voet en belichten we de verschuivingen met de grootste impact op uw professionele doen en laten.