Maak kennis met Van Breda The SQUARE

Succesvolle ondernemers en vrije beroepen connecteren om elkaar te inspireren, dat is het doel van Van Breda The SQUARE. Samen gaan we de uitdagingen van vandaag én morgen aan om zowel professioneel als privé sterker te staan

Meer weten over Van Breda The SQUARE?

Neem dan zeker een kijkje op onze website. Wie weet zien we elkaar snel op één van onze events?

Onze 4 kernthema's

Net zoals een ‘square’ vier hoeken heeft, werken we bij Van Breda The SQUARE doorheen het jaar met 4 kernthema’s. Elk thema belichten we twee maanden lang met verschillende activiteiten.

Ons doel? We willen u professioneel én persoonlijk inspireren en verrijken! Deze 4 kernthema’s vormen een evenwichtige mix. Welke activiteiten wilt u zeker niet missen? Just pick and choose!

1. Creativiteit & innovatie (maart en april 2023)
Maakt creativiteit en innovatie structureel deel uit van uw organisatie of denkproces? In tijden waar vergelijken nooit zo gemakkelijk was, zijn creativiteit & innoveren een absolute must. Samen gaan we op zoek naar hoe we structureel ideeën kunnen omzetten in een meerwaarde voor uw klanten of uw bedrijf.

2.Privé en professioneel in balans (mei en juni 2023)
Bewaakt u voldoende uw professioneel en privé evenwicht? Binnen het thema “In Balans” streven we samen naar een positieve mindset en gezonde attitude om de nodige rust te vinden. We gaan op zoek naar manieren om ons aanpassingsvermogen aan stressvolle situaties aan te scherpen.

3. Organisatie & klankbord (najaar 2023)
Hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen staat en beslissingen kan aftoetsen met mensen op wie u kan bouwen? Door wie laat u zich bijstaan? Hoe inspireert u medewerkers om samen uitdagingen aan te gaan? Samen ontdekken we hoe u zich het best kan omringen met de juiste mensen in een sfeer van vertrouwen.

4. De markt in beweging (najaar 2023)
In hoeverre hebben de energiecrisis, fiscale hervormingen, het duurzaamheidsdebat of nieuwe geopolitieke situaties een impact op uw beslissingen? Samen volgen we de actualiteit op de voet en belichten we de verschuivingen met de grootste impact op uw professionele doen en laten.