De vennootschap als motor voor uw privévermogen

Gekozen voor een leven als zelfstandige? Dan koos u ongetwijfeld ook voor een vennootschap. Helemaal terecht. Werken met een vennootschap is namelijk een aantrekkelijke optie voor ondernemers. En dit om verschillende redenen. Ook al steekt het fiscale voordeel er uiteraard met kop en schouder bovenuit.
OND_NL_liggend_Beleggingsplan_DEF

Wie hard werkt, mag hard genieten. De vennootschap kan u hierbij een flinke hand helpen. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om privé te genieten van uw werk in de vennootschap. En dit van bij de start van uw carrière tot uw allerlaatste werkdag. En zelfs daarna. De vennootschap is de perfecte motor voor de opbouw van uw privévermogen.

Benieuwd naar wat de vennootschap nog voor u kan betekenen? Dan hebt u het antwoord zelf in handen. 

We beginnen bij het begin. De start van de carrière. Gaat u voor een eenmanszaak of opteert u om uw professionele activiteit in een vennootschap onder te brengen? Kiest u voor de tweede optie, dan speelt de vennootschap een blijvende rol in uw professionele én privéleven. En dit op cruciale momenten. Wanneer u beslist om samen te werken bijvoorbeeld. Of bij de aankoop van vastgoed. Of in uw beleggingsplannen. Of als u langzaamaan wilt afbouwen en uiteindelijk een punt zet achter uw professionele leven.

OND_NL_liggend_varken_DEF
Privévermogen opbouwen via de vennootschap
Een vennootschap is voor ondernemers een aantrekkelijke keuze om heel wat redenen. Het gunstig fiscaal regime is er eentje van. Hoe kan u op een fiscaalvriendelijke manier vermogen vanuit uw vennootschap naar uw privé overhevelen?
Lees meer
OND_NL_liggend_Beleggingsplan_DEF-1
Beleggen via de vennootschap
Er bestaan verschillende manieren om tegen het einde van uw professionele loopbaan een comfortabel vermogen op te bouwen. Eén daarvan is de liquiditeiten van uw vennootschap beleggen in een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Maar hoe pakt u dat het best aan?
Lees meer
OND_NL_liggend_vastgoed_DEF
Aankoop vastgoed via de vennootschap
Na de aankoop van een eigen woning is de honger naar extra vastgoed bij heel wat ondernemers niet gestild. Een tweede verblijf, een bedrijfspand kopen of investeren in vastgoed om te kunnen verhuren. In hoeverre kan de vennootschap een rol spelen bij deze verschillende vastgoedplannen?
Lees meer
Contact