Ons begeleidingstraject

Bank Van Breda is meer dan enkel een bank. We zijn een partner voor het leven. We begeleiden u van bij de carrièrestart tot na uw pensioen. Zowel in de privésfeer als in uw professionele omgeving helpen we u graag in het nemen van de juiste beslissingen. Dit geeft u gemoedsrust waardoor u maximaal kan focussen op de zaken die er echt toe doen: uw gezin, uw gezondheid en uw professionele ontplooiing. En dit geeft ons dan weer maximale voldoening.
Unknown-1

Ook u bewandelt als vrij beroep uw persoonlijke financiële levensweg: van de oprichting van uw praktijk tot het overdragen van uw vermogen naar de volgende generatie. Tussen begin en eind zitten ongetwijfeld nog heel wat andere sleutelmomenten. Denk maar aan de opstart van een associatie, de aankoop van een praktijkruimte, uw eerste beleggingsplannen tot aan de start van uw rentenierstraject. 

Screenshot_7

Net op deze belangrijke momenten willen we u actief begeleiden. Hoe? Door u in eerste instantie inzicht én overzicht te geven.

Hoe kan Bank Van Breda ook u begeleiden?

Wat hebt u als vrij beroep nodig? Welke begeleiding en ondersteuning verwacht u van een bank? Wat houdt u echt bezig? Onze begeleiding draait om wat voor u van tel is. U speelt zelf bij elke stap of beslissing de hoofdrol. We luisteren eerst voordat we adviseren. Ook dat maakt deel uit van onze aanpak. Daarom bekijken we samen uw doelen en begeleiden u als financiële partner bij al uw dromen en plannen. Persoonlijk en op maat. We gaan voor de bewuste klik. Want wat u aanbelangt, ligt ook ons nauw aan het hart.

We hebben natuurlijk ook oog en oor voor zowel uw professionele als privé situatie. Het totaalplaatje, zeg maar. Op basis van 1 à 2 gesprekken maken we een eerste analyse van uw situatie en doen we een voorstel dat een antwoord biedt op uw vragen. De gesprekken zijn kosteloos. Vaak is dit de basis van een langdurige samenwerking en begeleiding.

Spreekt ons advies u aan, dan gaan we ongetwijfeld voor het driestappenplan waarin we al jarenlang rotsvast geloven:

  1. We maken een overzicht van uw situatie.
  2. We bepalen een duidelijke strategie.
  3. We garanderen een consequente opvolging om uw doel te bereiken.

Bank Van Breda begeleidt u bij deze drie cruciale stappen en samen gaan we voor de juiste financiële keuzes. Met onze kennis en expertise willen we u bij het maken van die keuzes de nodige gemoedsrust geven zodat u zich kan concentreren op wat er écht toe doet: uw familie en uw professionele activiteit.

Om alles concreet in te vullen beschikken wij over een ruime waaier aan kwalitatieve en duurzame oplossingen en diensten aangepast aan uw realiteit als vrij beroep. Neem zeker even kennis van hoe onze klanten onze begeleiding ervaren tijdens hun persoonlijk financieel traject op deze pagina met getuigenissen.

Nood aan financiële begeleiding op maat? We helpen u graag! Maak een afspraak.