Bank J. Van Breda & C° helpt u bij het maken van de juiste keuzes

Bij Bank J. Van Breda & C° begeleiden wij u levenslang en triggeren we u graag om over belangrijke zaken na te denken. Hierdoor maakt u stap voor stap de juiste financiële keuzes en dit op het juiste moment én op uw eigen ritme.
OND account manager op gesprek klant
01

Wat zijn de juiste financiële keuzes?

Doorheen uw leven als ondernemer of vrij beroep volgen we uw situatie permanent op en begeleiden we u op het juiste moment bij het maken van de juiste financiële keuze. Zo bieden we u graag de financiële gemoedsrust die u nodig hebt om te focussen op wat écht van tel is: uw professionele activiteit én uw gezin.

In de opbouwfase van uw vermogen bekijken we samen hoe u zonder enige (keuze)stress maandelijks kan sparen op een slimme manier.

Van zodra u vermogen begint op te bouwen, is een doordachte aanpak in de samenstelling van uw beleggingsportefeuille cruciaal: een goede mix tussen cash, bescherming en rendement in functie van persoonlijke wensen, mogelijkheden en levensfase. Deze spreiding combineren we steeds weer met een langetermijnvisie. We switchen niet van strategie en blijven standvastig.

Wie vermogen wil opbouwen, mag zeker het fiscale luik niet vergeten. Het is belangrijk om dit luik steeds weer te optimaliseren. U kan zowel privé als via de vennootschap pensioenkapitaal opbouwen. Het vermogen dat u via de vennootschap opbouwt, kan u op het juiste moment fiscaalvriendelijk naar uw privévermogen overhevelen. De vennootschap is de motor van uw privévermogen.

Op een dag zet u een punt achter uw professionele carrière. Ook dan blijven we u begeleiden. Hoe regelt u de overdracht van uw vennootschap? Wat met de volgende generatie? Wat doet u dan het best met het vrijgekomen geld? Hoe kunt u zorgeloos rentenieren en van het leven blijven genieten?

Elke stap tijdens en na uw carrière vraagt om het juiste inzicht en de nodige voorbereiding. Wij begeleiden u graag. Levenslang. Samen gaan we voor de juiste financiële keuzes!

02

Waar maakt Bank J.Van Breda & C° verschil?

01
Impact
  •  We zetten de juiste zaken op het juiste moment in beweging.
  • We geven advies met een langetermijnvisie voor ogen.
  • We maken concrete resultaten zichtbaar. 
02
Eenvoud
  • We communiceren in mensentaal met onze klanten. Vakjargon proberen we zo veel mogelijk te vermijden.
  • We gaan voor transparantie en eenvoud. Complexe ingrepen zijn niet aan ons besteed.
  • We zetten in op stabiliteit en een langetermijnvisie.
  • We adviseren pure vormen van sparen en beleggen. Zo behoudt u ook gemakkelijker voeling met uw geld.
03
Persoonlijke begeleiding
  • Dankzij onze persoonlijke aanpak kennen we u én uw situatie door en door. Hierdoor kunnen we u steeds weer op maat adviseren.
  • Dankzij onze persoonlijke aanpak kunt u met een gerust hart de juiste financiële keuzes maken.