Het einde van uw loopbaan in zicht?

Logisch dat u met vragen zit als u van plan bent om over enkele jaren een punt te zetten achter uw loopbaan. Een dergelijke grote stap zet u namelijk niet zomaar. Alles begint bij een goede voorbereiding. Hoe zorgt u ervoor dat u zelf klaar bent om los te laten? Hoe stoomt u uw kantoor of praktijk klaar? Wat met uw klanten of patiënten? Hoe zorgt u ervoor dat u ook na uw loopbaan financieel onafhankelijk blijft? Wat met de toekomst van uw gezin? Wij begeleiden u graag bij het beantwoorden van al uw vragen!

Waarom een beroep doen op Van Breda Advisory?

Als ondernemer bent u ongetwijfeld een meester in het aan de man brengen van uw product. Maar een bedrijf verkopen, dat blijft een vak apart. Voor heel wat ondernemers met verkoopplannen is het een geruststelling om een beroep te kunnen doen op specialisten ter zake. Zo heeft ook Van Breda Advisory al heel wat ondernemers begeleid in dit proces. Wat zijn de belangrijkste stappen binnen dit traject? Alles begint met praten en eindigt hopelijk met een succesvolle verkoop!

Uw loopbaan beëindigen met een gerust hart?

Elke professionele en persoonlijke situatie is anders. Laat u begeleiden door onze experten. Vertrouw in hun aanpak op maat!