Onze klanten vertellen

Wie vertelt ons verhaal beter dan onze klanten? Zij kozen bewust voor Bank Van Breda. Vaak gaat het om jarenlange samenwerkingen waarin vertrouwen, expertise en advies op maat centraal staan. Onze klanten spelen de absolute hoofdrol in ons verhaal. Zij zijn onze dagelijkse vinger aan de pols. Zonder hen hebben wij geen enkele reden tot bestaan. Fijn om het verhaal van onze vrije beroepen ook met u te kunnen delen!
business-success-concept-on-wooden-table-top-view-hands-protecting-wooden-figures-of-people

Onze klanten spelen de absolute hoofdrol in ons verhaal. Zonder hen hebben wij geen enkele reden tot bestaan.

Onze klanten getuigen

francis huys
In 1987 heb ik net als mijn collega een vennootschap opgericht. Daarin maakten we gebruik van de verschillende mogelijkheden om ons pensioen op te bouwen. In onze praktijk kregen we ook voor verschillende aankopen een financiering van Bank J.Van Breda & C°. Toen onze account manager bij Bank J.Van Breda & C° me vertelde over hun rekeningen en spaarformules, sprak dat me meteen aan. Daardoor kunnen we nu rustig genieten van het leven. Bovendien hebben mijn vrouw en ik in vastgoed geïnvesteerd. We bouwden een huis dat toegankelijker was voor de rolstoel van mijn vrouw. We hebben ook samen met onze dochter geïnvesteerd in twee aanpalende appartementen met een verbindingsdeur tussen beide. Als we later verzorging nodig hebben, kunnen we daar gaan wonen, naast haar.
christiaan uytersprot, huisarts
Als ik 65 ben, zou ik willen stoppen. Dan wil ik wat meer reizen, samen met mijn vrouw en ook wat vaker naar de golfclub waar ik al enkele jaren lid van ben. Een 20-tal jaar geleden ben ik mij hierop beginnen voorbereiden en heb ik de opbouw van mijn pensioenkapitaal onder de loep genomen. Ik heb een vennootschap opgericht, een groepsverzekering genomen en geïnvesteerd in vastgoed. Ik vind het nuttig om mij financieel goed te laten adviseren. Dankzij de persoonlijke financiële planning bij Bank J.Van Breda & C° weet ik hoe ik mijn geld moet spreiden en wat ik de komende jaren nog moet aanpakken. Het vastgoed wil ik stilletjesaan afbouwen. Dat brengt uiteindelijk ook werk met zich mee en dat wil ik tijdens mijn pensioen zo veel mogelijk vermijden.
jean jacques simonet
Van bij het begin van mijn carrière heb ik geïnvesteerd in een levensverzekering, op basis van het advies van mijn fiscalist. Later heb ik een tweede levensverzekering afgesloten. Tenslotte investeerde ik vanaf het begin van de jaren ‘90 jaarlijks consequent in een groepsverzekering. Op mijn 65 heb ik zo mijn vooropgestelde doel bereikt. Mijn kapitaal kwam vrij toen ik met pensioen ging, maar… wat dan? Gelukkig heeft een account manager van Bank J.Van Breda & C° me geprospecteerd en me een langetermijnvisie voorgesteld. Want ik had geen plan voor tijdens mijn pensioen. Vandaag heb ik een plan op maat tot mijn 80 met duidelijke doelstellingen. Rust gegarandeerd.
ronald van boven
Ik heb mijn apotheek overgelaten toen ik 60 was. Vroeger zei men altijd dat eens je je apotheek verkoopt, de opbrengst wel voldoende zou zijn voor je pensioen, maar ik wou meer zekerheid. Tussen mijn 30 en 35 ben ik begonnen met mijn kapitaalopbouw. Ik wilde er meteen aan beginnen op het moment dat ik een beetje geld opzij kon zetten. Via de beroepsvereniging kwam ik in contact met Bank J.Van Breda & C°. Hun kennis over mijn leefwereld schepte vertrouwen. Ze zijn gespecialiseerd in de begeleiding van zelfstandigen zoals ik. Ze luisteren naar mijn wensen en geven deskundig advies over hoe ik die zo goed als risicoloos kan realiseren. Meer moet dat niet zijn. Ik zie geld dan ook maar als een ruilmiddel voor arbeid of bezittingen. Het verlangen om van geld nog meer geld te willen maken, verziekt de maatschappij.