Business depositorekening

De business depositorekening is uw ideale spaarpartner voor uw beroepsactiviteit. Met deze rekening kunt u kortetermijnreserves opbouwen voor uw vennootschap.

01
Onmiddellijke beschikbaarheid

U kunt op elk moment geld opnemen van uw business depositorekening. Door deze onmiddellijke beschikbaarheid kunnen we voldoen aan de basisvoorwaarde van de reserve die u hebt gepland voor plotse en onvoorziene uitgaven.

02
Gewaarborgd rendement

Naast een jaarlijkse basisrente die dagelijks wordt berekend, ontvangt u ook een halfjaarlijkse getrouwheidspremie op de bedragen die gedurende 6 opeenvolgende maanden op de rekening zijn gebleven. Zo kunt u uw professionele reserves beter beheren en laten aangroeien. De business depositorekening valt ook onder het Europees depositobeschermingssysteem.

03
Gebruiksgemak

U kunt onbeperkt stortingen uitvoeren op uw business depositorekening. Uw geld blijft beschikbaar: u kunt meteen geld overmaken naar een zichtrekening of naar een andere rekening bij onze bank. Deze rekening kan ook worden gebruikt voor uw huurgarantie of als een rekening die is gekoppeld aan uw termijndossier.

04
Geen beheerskosten

U betaalt geen jaarlijkse beheerskosten.

Open vandaag nog uw business depositorekening!