Privédepositorekening

Met de privédepositorekening van Bank J.Van Breda & C° was het beheer van uw liquiditeiten nog nooit zo eenvoudig. Of u nu wilt sparen of een financiële reserve wilt opbouwen, met deze rekening kunt u zeer snel over geld beschikken.

01
Onmiddellijke beschikbaarheid

U kunt op elk moment geld opnemen van uw depositorekening. Door deze onmiddellijke beschikbaarheid kunnen we voldoen aan de basisvoorwaarde van de reserve die u hebt gepland voor plotse en onvoorziene uitgaven. Via de VanBredaOnline website kan u eenvoudig een informatieve intrestberekening opvragen. Daarnaast kan u ook de impact van een geplande opname laten berekenen

02
Gewaarborgd rendement

U ontvangt een marktconforme commissie vanaf de eerste euro. De depositorekening valt ook onder het Europees depositobeschermingsstelsel.

03
Belastingvrijstelling

De depositorekening is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht. Op privémiddelen betaalt u geen roerende voorheffing tot het vrijgestelde rentebedrag. Bovendien geniet u van de voordelige voorwaarden die verbonden zijn aan van belasting vrijgestelde depositorekeningen die in België zijn toegestaan.

04
Geen beheerskosten

U hoeft geen jaarlijkse beheerskosten te betalen.

Open vandaag nog uw privédepositorekening!