Doorlopende opdracht

Voert u regelmatig identieke betalingen uit? Waarom laat u deze dan niet automatisch uitvoeren met een doorlopende opdracht? Met deze betalingsopdracht kunt u uw bank vragen om op regelmatige tijdstippen een vooraf bepaald bedrag te betalen aan een vooraf bepaalde begunstigde. Plan en voer uw betalingen onmiddellijk uit!

Voordelen

  • Automatisch
  • Betalingen op tijd uitgevoerd
  • Eenvoudig en efficiënt beheer
  • Gratis service

Waarom is een doorlopende opdracht interessant voor mij?

Als ondernemer moet u dagelijks veel zaken regelen. Met een doorlopende opdracht worden uw betalingen automatisch uitgevoerd, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Een doorlopende opdracht is handig voor het betalen van uw huur of zakelijke uitgaven. Voer het bedrag en de begunstigde in een paar eenvoudige stappen in.

Een doorlopende opdracht is gratis. U bespaart dus tijd en geld.

Creëer en beheer zelf uw doorlopende opdrachten

FAQ

Hoe creëer, wijzig of verwijder ik een doorlopende opdracht?

Dankzij ons online platform en onze mobiele app VanBredaOnline beheert u snel en eenvoudig al uw doorlopende opdrachten.

Wat als de uitvoeringsdatum van de doorlopende opdracht tijdens het weekend of op een feestdag valt? Wanneer wordt deze dan uitgevoerd?

Een doorlopende opdracht die op een niet-bankwerkdag valt, wordt altijd op de eerstvolgende bankwerkdag uitgevoerd.

Als uw doorlopende opdracht bijvoorbeeld op dinsdag 1 januari valt, wordt deze op woensdag 2 januari uitgevoerd. Als 1 januari op een zaterdag valt, wordt de opdracht op maandag 3 januari uitgevoerd.