Delen Private Bank

‘Het financieel beheer van uw investeringen laat u best over aan specialisten. Dit geeft de nodige gemoedsrust en voorkomt keuzestress.’
voeten wandelen

Voor het beheer van dynamische beleggingen en beleggingsplannen – waarmee u rechtstreeks belegt op de financiële markten - doen we een beroep op een specialist vermogensbeheer, zoals onze zusterbank Delen Private Bank. We geloven in hun aanpak omdat we hetzelfde DNA delen. Wat houdt deze aanpak precies in?

01

Wie is Delen Private Bank?

  • Delen Private Bank is de grootste onafhankelijke Belgische vermogensbeheerder met een internationale aanwezigheid.

  • Delen Private Bank is een gereglementeerde financiële onderneming. 

  • Delen Private Bank staat garant voor een solide financiële onderbouw en beheer.
02

Wat is onze connectie?

In 1998 bundelden Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank hun krachten. Beide banken maken deel uit van de beursgenoteerde vennootschap Ackermans & van Haaren. Twee decennia al staan beide banken schouder aan schouder voor de begeleiding en het patrimoniaal beheer van uw vermogen. Vandaag beheert Delen Private Bank zo’n 6,8 miljard euro (2019) voor klanten van Bank J.Van Breda & C°.

We hebben een geprivilegieerde relatie met Delen Private Bank op basis van niet-onafhankelijk advies. We hebben elk onze eigen identiteit maar zijn het eens over investeringsbeslissingen en beheer. We delen dezelfde normen & waarden.

Het beheer van Delen Private Bank

01
Actief

De beslissingsvrijheid waarover de beheerder beschikt laat toe om rendement op te pikken van aandelen die niet opgenomen zijn in een index. De beheerder kan ook beslissen om bepaalde aandelen niet op te nemen in het fonds. De beheerder kan de gewichten van regio’s, munten en sectoren aanpassen aan gewijzigde marktomstandigheden.

02
Flexibel

De bijsturing van de positie aandelen gebeurt binnen het fonds. Dit voorkomt een constante bijsturing op portefeuilleniveau.

03
Professioneel

Via dit fonds krijgt u toegang tot het professioneel beheer van Capfi Delen Assetmanagement NV, kortweg Cadelam, een gespecialiseerde en onafhankelijke speler op de markt van beheervennootschappen. Die onafhankelijkheid is de beste garantie voor objectieve investeringsbeslissingen.

04
‘Goede huisvader’ (patrimoniaal)

De beleggingsfilosofie van Delen Private Bank vertrekt vanuit het standpunt dat de taak van een vermogensbeheerder te vergelijken is met die van een goede huisvader. Dit type van beheer zal de onvermijdelijke schommelingen in waarde van de belegging zoveel mogelijk proberen te beperken. Dit komt uw gemoedsrust ten goede.

De beheerders streven marktconforme rendementen na en hebben vooral de aangroei van de portefeuille op lange termijn voor ogen.

Cadelam hanteert een no-nonsense investeringsaanpak: nuchter en zakelijk, op basis van vooral fundamentele analyse. Los van de waan van de dag.

05
Verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzame bedrijfsvoering en sociaal verantwoord investeren behoren tot het DNA van Delen/Cadelam.