De gespreide beleggingsportefeuille

Zet in op uw persoonlijke kleurenmix!

Wie geld wil laten renderen, denkt al snel aan beleggen. En toch zitten twijfel en angst vaak onterecht in de weg om de eerste stap te zetten. Want beleggen is niet eens zo moeilijk. Breng uw beleggingsportefeuille tot leven dankzij uw persoonlijk kleurenpalet en de juiste mix binnen uw beleggingsportefeuille. Net zoals een kunstenaar op zoek gaat naar de juiste kleurencombinatie om zijn werk diepte en nuance te geven, verhoogt u zo de stabiliteit en het groeipotentieel van uw beleggingen.
2024 - BEATSPREIDING  (Facebookadvertentie)
2024 - BEATSPREIDING - Blauw

Kleur uw toekomst, ga voor het juiste evenwicht binnen uw beleggingsportefeuille!

Elk succesvol beleggingsverhaal begint met het juiste evenwicht tussen de drie componenten in de beleggingsportefeuille. Net zoals de drie primaire kleuren het fundament zijn van een eindeloos kleurenpalet, vormen deze componenten een solide basis om jarenlang op verder te bouwen en ook na de loopbaan te kunnen blijven genieten. Kleur uw toekomst, ga voor het juiste evenwicht binnen uw beleggingsportefeuille!
Meer over gespreid beleggen
2024 - BEATSPREIDING - Geel

Geef uw spaarplannen nog meer kleur, begin op tijd met fiscaal sparen!

Wist u dat de overheid u kan helpen bij de opbouw van uw pensioenkapitaal? Vijf fiscale spaarformules belonen u met een belastingvermindering. Fiscaal sparen is kinderspel zolang u de spelregels volgt. Net zoals u bij een kleurplaat de kleuren kiest die het mooiste resultaat geven, start u met de fiscale spaarformule die u het beste voordeel oplevert. Geef uw spaarplannen nog meer kleur, begin op tijd met fiscaal sparen!
Meer over fiscaal sparen
2024 - BEATSPREIDING - Rood

Geef uw spaargeld elke maand een extra lik verf, dankzij uw beleggingsplan!

Hoe kunt u uw spaargeld zonder al te veel moeite extra laten opbrengen? Een beleggingsplan is een goede optie. Elke maand een som opzij zetten om zo uw gewenste pensioenkapitaal te bereiken, dat is het doel. Op het einde van de rit kan deze kleine maandelijkse inspanning een wereld van verschil betekenen. Begin vandaag en geef uw spaargeld elke maand een extra lik verf dankzij uw beleggingsplan!
Meer over systematisch beleggen

Download onze whitepaper en ontdek hoe u uw vermogen optimaal spreidt.

  • Leer hoe u op een evenwichtige manier uw vermogen kunt opbouwen voor nu én de toekomst.
  • Begrijp waarom aanvullend pensioenkapitaal noodzakelijk is en hoe u dit fiscaal voordelig kunt opbouwen.
  • Ontvang persoonlijk advies over uw vermogen, afgestemd op uw situatie en doelen​​.

Laat u begeleiden

Onze account managers staan paraat om u te helpen bij het kiezen van het juiste kleurenpallet.