Plan uw successie in alle gemoedsrust met Van Breda Advisory

Hebt u er al aan gedacht om uw toekomst en die van uw kinderen voor te bereiden? Hoe organiseert u dan optimaal uw successie?

Natuurlijk wilt u na uw overlijden uw partner en kinderen niet met financiële zorgen achterlaten. Om dit scenario te vermijden, begeleiden onze experts u graag zodat u in alle gemoedsrust een rechtvaardige verdeling kan uitdenken.
header-prive-4
01

Stel uzelf de juiste vragen

Misschien denkt u dat het nog te vroeg is om uw nalatenschap voor te bereiden. Een logische reflex als u nog middenin het leven staat. Maar toch loont het om er vandaag al over na te denken.

Overweeg alvast de volgende vragen:

  • Wat heeft u nodig om uw financiële onafhankelijkheid te waarborgen?
  • Wie zijn uw wettelijke erfgenamen?
  • Hoe wordt uw vermogen verdeeld volgens het erfrecht?
  • Welke problemen kunnen met betrekking tot uw erfenis op uw pad komen? Welke oplossingen zijn er voor u beschikbaar?
02

Waarom uw successie samen met Van Breda Advisory voorbereiden?

Al deze vragen komen bovenop wat u waarschijnlijk al gelezen of gehoord heeft over een erfenis, inclusief de wettelijke, fiscale, notariële en andere bepalingen. Het is niet altijd gemakkelijk om uw weg te vinden. De expertise van Van Breda Advisory kan u wijzen op aspecten waar u op het eerste gezicht misschien niet aan gedacht heeft.

Het is perfect mogelijk om uw nalatenschap te optimaliseren, speelruimte te creëren en de verschuldigde successierechten voor zowel u als uw gezin aanzienlijk te verminderen.

03

Wat zijn de verschillende stappen?

Van Breda Advisory biedt u een grondige analyse, afgestemd op uw behoeften en met de financiële zekerheid van uw gezin in het achterhoofd.

  • Samen bespreken we uw wensen en verwachtingen ten aanzien van uw vermogen.
  • We voeren een analyse uit en brengen de nalatenschap en de erfgenamen in kaart.
  • Wij bieden u verschillende mogelijkheden, berekenen mogelijke besparingen en adviseren u over de gevolgen voor uw partner en kinderen.
04

Tarief

Iedere persoon is anders, net zoals elke gezinssituatie verschillend is. Daarom maken onze deskundige experten samen met u een scherp kosten-batenvoorstel dat op uw maat is uitgewerkt.

Wilt u uw successie plannen? Laat onze experts u adviseren!

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.