Uw bedrijf in de juiste handen

Jarenlang bouwde u als ondernemer met passie en gedrevenheid aan uw bedrijf of zaak. Maar eens komt de dag waarop u stilaan moet beginnen denken aan opvolging. Welke keuzes maakt u om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen? Zal de opvolger net zo goed voor het bedrijf zorgen? En wat als het fout loopt? De overdracht van een bedrijf brengt flink wat vragen en kopzorgen met zich mee. Hoe kunt u dit vermijden? Een goede voorbereiding is de eerste cruciale stap!

Bent u klaar om uw bedrijf te verkopen?

Waarom een beroep doen op Van Breda Advisory?

Als ondernemer bent u ongetwijfeld een meester in het aan de man brengen van uw product. Maar een bedrijf verkopen, dat blijft een vak apart. Voor heel wat ondernemers met verkoopplannen is het een geruststelling om een beroep te kunnen doen op specialisten ter zake. Zo heeft ook Van Breda Advisory al heel wat ondernemers begeleid in dit proces. Wat zijn de belangrijkste stappen binnen dit traject? Alles begint met praten en eindigt hopelijk met een succesvolle verkoop!

Download onze informatiebrochure

We helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Uw onderneming in de juiste handen achterlaten is daar ongetwijfeld eentje van.  Lees er alles over in deze informatiebrochure.

Op zoek naar het juiste scenario om uw bedrijf over te dragen?

Laat u begeleiden door onze experten bij Van Breda Advisory!