Een videogesprek met uw account manager

Vanop afstand én toch persoonlijk

 

 

Plan uw videogesprek

 

Het videogesprek: Vanop afstand én toch persoonlijk.

U wilt graag een persoonlijk gesprek met uw account manager maar uzelf de reistijd besparen? Een videogesprek is de ideale oplossing. Het videogesprek is een aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Het is flexibel, persoonlijk én heeft de mogelijkheid om meerdere gesprekspartners toe te laten. Zo kunnen ook uw kinderen, zakenpartner of boekhouder vanop afstand deelnemen aan het gesprek.

Een videogesprek kan van bij u thuis of op kantoor. U hebt enkel uw computer, laptop, tablet of smartphone nodig.

Is een videogesprek veilig?

Absoluut! Onze videogesprekken vinden plaats in een beveiligde omgeving waardoor we uw privacy kunnen garanderen. U ontvangt een link waar u één-op-één met uw account manager kan spreken.

Hoe werkt een videogesprek?

  • U plant zelf een videogesprek in door onderaan te klikken op ‘plan uw videogesprek’. Geef hierbij uw datum en tijdstip door via ons contactformulier.
  • U ontvangt van ons een bevestiging via e-mail met een beveiligde link en persoonlijke aanmeldingscode. We bevestigen in de mail ook de datum en het tijdstip.
  • Op het tijdstip van afspraak gaat u naar de beveiligde link. Geef uw persoonlijke aanmeldingscode in en het gesprek met uw account manager kan beginnen.

Wat hebt u nodig?

Om een goed videogesprek te voeren, hebt u het volgende nodig:

  • Goede verbinding met internet (via kabel, WiFi of 4G)
  • Een laptop, tablet of smartphone met webcam en microfoon.
  • Gebruik als browser Google Chrome, Safari of Firefox. We raden Internet Explorer af.

Even testen op voorhand?

Dat kan! Van zodra u de link naar onze beveiligde omgeving ontvangt, kan u al eens naar deze link surfen om uw geluid en beeld te testen.

Overtuigd? Plan nu uw videogesprek in.

U plant zelf een videogesprek in door onderaan te klikken op ‘plan uw videogesprek’. Vermeld in het veld ‘uw boodschap’ dat u een videogesprek wil inplannen. Geef hierbij ineens uw datum en tijdstip door.

 

Plan uw videogesprek