test

De 5 waarden van Mario Philips

1. Ondernemingsdrang “Tijdens mijn opleiding als industrieel ingenieur in de biochemie zat de entrepreneursteen bij wijze van spreken al in mijn maag. Daarom heb ik tijdens mijn studies nog marketing bijgestudeerd. Dat komt me nu nog dagelijks goed van pas.”
 
2. Efficiëntie “Dankzij de bio-processystemen en verpakkingen die wij ontwikkelen voor de farmacie, zijn er geen reinigings- en sterlisatiesystemen meer nodig. Dat maakt de productie efficiënter, sneller en goedkoper. Zo worden medicijnen betaalbaar en toegankelijker voor wie ze nodig heeft.”
 
3. Balans “Naarmate mijn carrière vordert, vind ik het makkelijker om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Ik zit vaak in het buitenland dus probeer ik wanneer ik in België ben één à twee dagen vanuit mijn home office te werken. Mijn gezin draagt ook bij aan het succes van mijn carrière. Ze steunen mij in alles wat ik doe, zowel thuis als op het werk.”
 
4. Empowerment “Iedereen maakt fouten, ik ook. Daarom vind ik het belangrijk om iedereen de kans te geven om fouten te maken en vervolgens oplossingen te vinden en daaruit te leren. Het is door dat vertrouwen dat werknemers zich gewaardeerd voelen en zich harder willen inzetten. Zo wordt iedereen een beetje ondernemer.”
 
5. Veiligheid “Ik heb mijn persoonlijke financiën lange tijd niet echt goed opgevolgd. Toen de bankencrisis begon, ben ik op zoek gegaan naar een bank die mij veiligheid kon bieden. Dankzij de regelmatige opvolging bij Bank J.Van Breda & C° heb ik nu een goed overzicht van wat mijn mogelijkheden zijn, nu en in de toekomst.”