Belgische verankering

Finaxis

Sinds 1998 zijn de aandelen van de bank verankerd in de holding Finaxis.
Dankzij intense samenwerking biedt Bank J.Van Breda & C° haar cliënteel ook de professionele diensten aan van Delen Private Bank, de grootste onafhankelijke Vlaamse vermogensbeheerder.

Ackermans & van Haaren is referentie-aandeelhouder met 78,75% van de aandelen van Finaxis. Promofi participeert voor 21,25% in het kapitaal.


Van Breda Car Finance richt zich tot de cliënten van grote, zelfstandige autodealers met diverse financieringsvormen voor personenwagens.


ABK bank is sinds 2011 een dochtermaatschappij van Bank J.Van Breda & C°. Sinds de overname herpositioneerde ABK bank zich als vermogensbegeleider voor particulieren.Internationale samenwerking


Sinds 1999 is Bank J.Van Breda & C° lid van de “Groupement Européen de Banques”, een vereniging die de uitwisseling van informatie en de samenwerking tussen sterke, onafhankelijke banken wil bevorderen.

De leden zijn stuk voor stuk sterke, onafhankelijke banken. Elk ervan speelt een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van de eigen gemeenschap en erkent het belang van de Europese Unie.

Meer info: www.gebanks.com.