Tips voor en door vrije beroepen

In ons tweemaandelijks tijdschrift “In de praktijk” publiceren we telkens een persoonlijk portret.
Leer enkele van onze cliënten kennen en ontdek hun visie en hun tips voor uw praktijk of officina.
afbeedling.Title Jean-Louis Hanssens,  Orthodontist

Door te werken met assistenten hoef ik mij minder te bekommeren om administratie en ontvangst. Zo kan ik meer energie steken in orthodontie en werkt onze praktijk veel efficiënter. Het is fantastisch hoe we op elkaar afgestemd zijn. ”


lees meer
afbeedling.Title Tanja Decoster,  Spoedarts

Als spoedarts moet je structuur brengen en prioriteiten stellen. Wanneer patiënten onterecht naar de spoedafdeling komen, wijs ik hen erop en stuur ik hen naar de huisarts. Indien er iets ergs aan de hand is, probeer ik hen gerust te stellen. Angstige patiënten moeten voelen dat ze in goede handen zijn. ”


lees meer
afbeedling.Title Nathalie Roche,  Plastisch chirurg

Als plastisch chirurg heb je een gave waarmee je voor andere mensen een groot verschil kan maken. Ik voel het als mijn plicht om één keer per jaar op missie te gaan en arme mensen te helpen die geen toegang tot reguliere gezondheidszorg hebben. Hun dankbaarheid is onbeschrijflijk. Ik kom doodop thuis, maar de voldoening is ongelooflijk. Ik heb een prachtig vak. ”


lees meer
afbeedling.Title Pierre De Groote,  Arts-specialist, urologie

De huidige geneeskunde is niet dezelfde als 25 jaar geleden. Ik probeer mij continu bij te scholen om kort op de bal spelen. Zo kan ik mijn patiënten de beste behandeling geven die voorhanden is. ”


lees meer