test

Wat vindt u?

Twee cliënten over fiscaal beleggen bij Bank J.Van Breda & C°.

We laten onze aanpak graag voor zich spreken, maar durven het ook rechtuit te vragen: wat vindt u van onze manier van werken?

 

 

Benny Van den Bempt – bestuurder accountantskantoor Mortsel

De begeleiding stopt niet

“Ik ben vooral getroffen door de nauwe opvolging. Het advies dat ik krijg, past echt helemaal bij mijn profiel. Er wordt nooit zomaar iets aangeraden en jaarlijks kijken we of bijsturing nodig is.

De begeleiding stopt niet. De goede relatie met mijn account manager is cruciaal. Die is ook bestendig. Het is een jarenlange samenwerking.”

Dat zie ik nergens anders

“Ik merk het ook bij de klanten van mijn boekhoudkantoor. 2017 was een uitgesproken interessant jaar om gebruik te maken van backservice in de IPT. Wel, de adviseurs fiscaal beleggen van Bank Van Breda contacteerden spontaan hun cliënten. Dat zie ik nergens anders.”

Ik weet waar ik sta: zowel privé als via de vennootschap

“Ik weet waar ik naartoe wil. Als we mijn gegevens invullen in de berekeningsmodule zie ik meteen waar ik sta, zowel privé als via de vennootschap. En als ik de premie van mijn groepsverzekering verander, weet ik ook wat het effect daarvan is op mijn pensioenkapitaal.

Van elke aanpassing weet ik ogenblikkelijk wat de impact op het einde van de rit is.”

 

 Dan Lelouche

Dan Lelouche – ondernemer Ukkel

Altijd kort op de bal

“De samenwerking met mijn account manager is excellent ! Met haar reactiesnelheid maakt Bank Van Breda het verschil: mijn account manager is mijn direct aanspreekpunt die ik kan bellen, aan wie ik een e-mail kan sturen.

Hij geeft me altijd heel snel een antwoord. Voor mij is dat echt een voordeel in vergelijking met de andere banken.

Het feit dat hij zich meestal verplaatst voor een afspraak, geeft me een enorm comfort.”

Een interessante visie op lange termijn

“Voor mijn beleggingsportefeuille biedt de bank me geen pasklare antwoorden, maar een oplossing op maat. Waar nodig word ik doorverwezen naar een specialist die me me verderhelpt met mijn specifieke vragen. Ik apprecieer de samenwerking met de adviseurs fiscale beleggingen in het bijzonder.

Dankzij hun begeleiding, weet ik welke richting ik best uitga, zowel privé als met mijn vennootschap: de bank geeft me heldere informatie en een interessante visie op lange termijn. Dat is een hele geruststelling!

 

Bank J.Van Breda & Cº biedt financiële gemoedsrust bij de opbouw van uw vermogen. Onze experten nemen uw beleggingen stevig in handen dankzij persoonlijke opvolging, unieke software en sterke samenwerkingen. 

 

 >> Benieuwd hoe wij het zien? Lees meer over onze aanpak. “U wilt op twee oren slapen, maar wij ook.”