test

Bank J.Van Breda & C° introduceert de Vandaagbetaling

Zo wordt vandaag overschrijven ook vandaag betalen.

Bank J.Van Breda & C° introduceerde op dinsdag 10 mei 2016 same-day payments voor alle nationale overschrijvingen voor al haar cliënten. Wij noemen dat de vandaagbetaling. Elke digitale overschrijving die onze cliënten doorgeven op werkdagen vóór 15u bieden wij nog dezelfde dag aan de ontvangende bank aan. Zonder bijkomende kost. De vandaagbetaling werkt via VanBredaOnline of onze smartphone-app.

Overschrijven op 10 mei
betaald worden op 10 mei

Nu onze cliënten binnen de dag geld overmaken van de ene naar de andere bankrekening, is dat beter voor àlle ondernemers. Om het even naar welke Belgische bank ze overschrijven. De snelheid van een overschrijving wordt bepaald door de bank van de cliënt die het geld overmaakt. Niet door de ontvangende bank.

Onze keuze voor de vandaagbetaling is een keuze voor transparantie. Zo zorgen we ervoor dat geld sneller terechtkomt waar ondernemers en vrije beroepen willen dat het naartoe gaat. Want een snellere geldstroom geeft ondernemers meer zuurstof.

Dat is belangrijk. In 2014 waren er bijna 580 miljoen overschrijvingen in België. Daarbij werd meer dan 577 miljard euro overgemaakt. Achter die overschrijvingen zitten ondernemers en vrije beroepen die leveranciers betalen. Of tijdig een voorafbetaling aan de belastingen willen doen. Aan de ontvangende kant wachten andere ondernemers die willen ondernemen. Laten wij hen daarbij vooral helpen met de vandaagbetaling.

Dat vraagt om precisie-bankieren. U voert een betaling uit op 10 mei. Geen dag vroeger. En geen dag later. Die zekerheid bieden wij onze cliënten en hun zakenpartners. Want een bank voor ondernemers moet ondernemen stimuleren.

 

Hebt u vragen?

Onze helpdesk staat voor u klaar. U kan ons telefonisch bereiken op iedere bankwerkdag van 8.30u - 17u.

03 217 53 88

E-mail helpdesk@bankvanbreda.be