Uw zorg, mijn zaak

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zorg is ook onze zaak.

Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. Bij Bank J.Van Breda & C° helpen we u graag bij het maken van de juiste financiële keuze. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.

We hebben oog voor uw professionele activiteit én de opbouw van uw privévermogen. Met deze dubbele blik maken wij een verschil.

Ik ben geen nummer bij Bank Van Breda maar een mens van vlees en bloed. Dat voel ik al vijfendertig jaar lang bij elk gesprek.

Uw zaak

‘Mijn stagemeester heelkunde was ervan overtuigd dat ik voor het vak van chirurg in de wieg was gelegd. Na mijn opleiding van vier jaar aan de KU Leuven begon ik als NKO-arts en gelaats- en halschirurg aan het AZ van Herentals. Ik startte ook een privépraktijk.

Ik ben klant bij Bank Van Breda sinds mijn eerste werkdag. Ik was pas afgestudeerd, had nog niets opgebouwd en vroeg om een investeringskrediet. Hun geloof in me was groot genoeg om samen in zee te gaan. Daar ben ik Bank Van Breda nog steeds dankbaar voor.

Ik ben  geen nummer bij Bank Van Breda  maar een mens van vlees en bloed. Dat voel ik bij elk gesprek. Mijn account manager Veronique Van Ginneken geeft me de gemoedsrust die ik nodig heb om in de operatiekamer optimaal te presteren. Mijn zorg is haar zaak. Niet alleen vandaag maar ook wat de toekomst betreft. Ze tekende een uitgekiende financiële strategie voor me uit zodat ik ook later onbezorgd kan blijven genieten.

Genoeg kapers op de kust in de banksector, maar ik ben en ik blijf. Ook na mijn carrière. Bank Van Breda is de bank van mijn leven. Vandaag, morgen en in de toekomst.’

Tony Puls, NKO-, gelaat- en halschirurg – Herentals


Mijn zaak

‘Ik leerde Tony kennen als een betrokken chirurg met het hart op de juiste plaats. Zijn patiënten komen steeds op de eerste plaats. Tony is een fijne man die na al die jaren een beetje als familie voelt.

Ook ik zet als account manager alles op alles om mijn klanten tevreden te stellen.  Zo adviseerde ik Tony bij elke mijlpaal in zijn leven. Van bij de start van zijn carrière tot de successieplanning.

Samen op zoek gaan naar de beste oplossing, dat geeft me voldoening. Maatwerk boven bandwerk. Advies in plaats van producten. De focus op de persoon en niet op de bankrekening. Net dat maakt mijn job als account manager zo boeiend. De belangen van de klant staan voorop. Zo ook de belangen van Tony. Zijn zorg is mijn zaak.’

Veronique Van Ginneken, account manager Bank J.Van Breda & C°

Auteur

Barbara Claeys

woensdag 16 oktober 2019