Uw zaak, mijn zaak

Wat u aanbelangt, ligt ons nauw aan het hart. Uw zaak is ook onze zaak.

Wie aan het hoofd van een onderneming staat, hakt dagelijks kleine en grote knopen door. Bij Bank J.Van Breda & C° helpen we u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw gezin, uw klanten, uw bedrijf.

We hebben oog voor uw professionele activiteit én de opbouw van uw privévermogen. Met deze dubbele blik maken wij een verschil.

Vermogensopbouw bleef lange tijd een ver-van-mijn-bedshow. Totdat Bank Van Breda me de wake up call gaf die ik nodig had.

Uw zaak

‘Als jonge ondernemer besliste ik jaren geleden om mede-eigenaar te worden van een bedrijf gespecialiseerd in chocoladetruffels. Met een enorme gedrevenheid was ik vastberaden om van mijn bedrijf het mooiste ter wereld te maken. Ik was niet bezig met later. Alles wat ik had, investeerde ik tot de laatste cent in het bedrijf. Vermogensopbouw bleef lange tijd een ver-van-mijn-bedshow. Totdat Bank J.Van Breda & C° me tien jaar geleden de wake up call gaf die ik nodig had.

Mijn account manager Bart raadde me aan om maandelijks een vast bedrag opzij te zetten. Dat doe ik nu al tien jaar lang. Met mijn centen van nu bouw ik mijn kapitaal voor morgen op. Bart ziet me niet enkel als ondernemer maar ook als mens van vlees en bloed. Wat ons nog bindt? Dezelfde passie voor ons vak.  Mijn zaak is zijn zaak.

Dankzij Bart en Bank Van Breda kan ik me focussen op het maken van de perfecte chocoladetruffel.  Mijn klanten moeten scoren met ons product. Als ondernemer wil ik voor hen het verschil maken.  Net zoals Bank Van Breda  dat al twintig jaar lang voor mij doet.’

Patrick Bruylant, chocolatier  - director Meroso  Foods NV – Kapelle o/d Bos

Mijn zaak

‘Ik leerde Patrick jaren geleden kennen als een man die door de ondernemersmicrobe gebeten was. Aan lef en focus geen gebrek. Patrick zette zijn passie om in een topbedrijf. Net zoals zoveel beginnende ondernemers leefde Patrick vooral in het hier en nu. De verre toekomst, daar was hij niet mee bezig. Ik herinner me nog ons eerste gesprek over vermogensbegeleiding. Patrick keek me verbaasd aan.

Zijn blik gaf me alleen nog maar meer goesting om hem het belang van vermogensbegeleiding te doen inzien. Ook als ondernemer moet je durven vooruitkijken en anticiperen op wat komt. Sinds die dag begeleid ik Patrick bij de financiële keuzes die hij als ondernemer én als mens maakt. Zijn belangen staan voorop. Wat zijn nachtrust verstoort, houdt mij wakker. Zijn zaak is mijn zaak.

Mijn ambitie? De beste vermogensbegeleider zijn. Niet alleen voor Patrick, maar voor al mijn klanten. Als key account manager maak ik graag deel uit van hun verhaal. Met hart en ziel. Elke dag opnieuw.’

Bart Vrijdaghs, key account manager Bank J.Van Breda & C°

Auteur

Barbara Claeys

woensdag 16 oktober 2019