test

Overschrijven in vijf seconden!

Vanaf 1 april kan u instant overschrijven ook tijdens het weekend, ’s avonds en ’s nachts!

Het is 23u en u merkt net een vergeten factuur op met ‘vandaag’ als uiterste betaaldatum? Nog even geduld en dan is paniek nergens meer voor nodig! Vanaf 1 april staat het geld binnen vijf seconden op de juiste rekening dankzij de optie ‘instantoverschrijvingen’. Ook tijdens het weekend, ’s avonds én ’s nachts!

 

24/24

Dankzij instantoverschrijvingen kan u 24/24 en 7/7 geld overschrijven. Helemaal gratis. Ook wanneer de begunstigde een rekening heeft bij een andere bank, die eveneens instantoverschrijvingen verwerkt. (lijst van deelnemende banken).

Snel

Instantoverschrijvingen geven een betere cashflow. Uw geld is sneller beschikbaar, u kan het onmiddellijk gebruiken.

Veilig

Een veiliger en sneller alternatief voor cash: u hoeft het geld niet te tellen en weg te brengen.

Gratis

Bij Bank Van Breda is het kosteloos, zowel privé als professioneel.

Van vandaag betaald
tot meteen betaald

Bij Bank Van Breda maakt u geld dezelfde dag nog over wanneer u  vóór 15u op een bankwerkdag overschrijft naar een Belgisch rekeningnummer. Dat noemen we de vandaagbetaling. 

Vanaf 1 april gaat het dus nog sneller wanneer u het aanvinkt. In vijf seconden staat het geld op de rekening. 

 

 

Hoe doet u dat?

Wie een bedrag via VanBredaOnline overschrijft, hoeft enkel de optie ‘instantoverschrijvingen’ aan te vinken en de betaling wordt binnen de vijf seconden uitgevoerd. Het overgeschreven bedrag staat meteen op de rekening van de begunstigde met een bankrekening in België. Ook als de betaling tijdens het weekend of zelfs ’s nachts gebeurt.

 

Altijd bereikbaar en om het even waar en wanneer kunnen betalen, dat wilt u toch ook? Instantoverschrijvingen maken dit perfect mogelijk!

Auteur

Veerle Beyen

communicatie- en marketingspecialist

Gerelateerde artikels :

maandag 4 maart 2019