Great Place to Work: Brons voor Bank Van Breda

Dinsdag 17 maart ging een stille wens in vervulling. Bank Van Breda behaalde brons in de categorie grote bedrijven. We behoren officieel tot het selecte groepje van beste werkplekken van België. Bijkomend mochten we ook een award in het kader van Wellbeing ontvangen. En daar zijn we oprecht trots op!

Bank Van Breda werd zonet uitgeroepen tot één van de tien beste werkplekken van België. Meer nog, we kregen brons! Een welverdiende derde plek. En zonder twijfel een mooie pluim op onze hoed.

Tevreden medewerkers

420 Bank Van Breda-collega’s namen deel aan de bevraging van Great Place to Work en gaven hun oprechte mening. De tevredenheidsscore bleek maar liefst 87%. Bank Van Breda kan duidelijk rekenen op een team dat elke dag opnieuw met enthousiasme en bevlogenheid aan de werkdag begint. Medewerkers die er ten allen tijde voor onze klanten zijn. Mensen die ons verhaal op de juiste manier naar buiten brengen.

Deze award geeft ons uiteraard een fijn gevoel. Maar het feit dat ‘onze’ mensen Bank Van Breda een warm hart toedragen en als een leuke werkplek ervaren, is ons nog zoveel meer waard. Zonder hen hadden we deze award nooit ofte nimmer gehaald. 

Tevreden klanten

Maar er is meer. Niet alleen onze medewerkers sluiten hun werkplaats in het hart. Ook onze klanten voelen zich duidelijk goed bij Bank Van Breda. 9 op 10 klanten geven aan onze bank ‘zeker’ of ‘waarschijnlijk wel’ aan te bevelen. Onze Net Promotor Score van 55 behoort tot de hoogste van de Belgische banksector.

Opmerkelijke cijfers waar we uiteraard erg gelukkig mee zijn en die zonder twijfel ook een rol spelen in onze Great Place to Work-overwinning. Want tevreden klanten maken tevreden medewerkers. Klanten die dankzij onze begeleiding de juiste financiële keuzes maken, dat is onze ambitie. Elke dag opnieuw. Ze stimuleren ons meer dan wie ook om het allerbeste van onszelf te blijven geven.

Dus uiten we graag een dubbele dank. Zonder tevreden medewerkers én klanten staan we nergens. Zij schrijven samen ons verhaal. Al negentig jaar lang. Een mooier verjaardagscadeau dan deze award hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Auteur

Barbara Claeys

dinsdag 17 maart 2020