test

Beleggen in vastgoed of niet?

Als Bank J.Van Breda & C° begeleiden we klanten bij de opbouw, het beheer en de bescherming van uw roerend vermogen. Maar wat als u een vraag hebt over onroerend goed als onderdeel van uw beleggingsportefeuille? Sinds september 2019 kunt u met deze vraag terecht bij onze dochteronderneming Van Breda Immo Consult NV.

Bijna 80% van de Belgen heeft een eigen huis. Vastgoed maakt gemiddeld twee derde van het Belgisch gezinsvermogen uit. De Belg heeft meer dan ooit de spreekwoordelijke baksteen in de maag.

De laatste 10 jaar is er naast het verlangen naar een eigen woning een duidelijke trend en vraag naar extra investeringen in vastgoed. Als tweede verblijf bijvoorbeeld. Maar ook als pure belegging.

Begeleiding van A tot Z

Van Breda Immo Consult focust zich op het begeleiden van klanten die vastgoed hebben of wensen aan te kopen als onderdeel van hun beleggingsportefeuille.

Zit u met vragen of hebt u bekommernissen over de concrete aankoop, het beheer en de verkoop van uw bestaande en/of toekomstige vastgoedbelegging? Van Breda Immo Consult staat u van A tot Z bij  als onafhankelijk consultant en erkend vastgoedbemiddelaar.

Wenst u meer info? Neem dan via website van Van Breda Immo Consult contact op!

Auteur

Barbara Claeys

woensdag 2 oktober 2019