Laat ons samen uw fiscale beleggingen optimaliseren!

De overheid kan u een flinke hand helpen bij de opbouw van extra pensioenkapitaal. Fiscaalvoordelige beleggingen hebben namelijk een mooi rendement. U spaart voor later, de overheid beloont u met een onmiddellijke belastingvermindering. Bank Van Breda streeft samen met u naar een maximale optimalisatie van uw fiscale beleggingen. Op het juiste moment en op maat van uw behoeften en mogelijkheden.
header-prive-3
01

De spelregels van fiscaal beleggen.

Fiscaal beleggen is kinderspel zolang u de spelregels volgt en combineert op maat van uw persoonlijke situatie. Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij hiervoor de geknipte partner. We gaan samen met u op zoek hoe we deze regels optimaal én op het juiste moment kunnen toepassen, op maat van uw behoeften en mogelijkheden.


02

Ons engagement

Ook u wilt zich als ondernemer voor de volle 100% focussen op wat écht telt: uw bedrijf en uw gezin. We moedigen dit alleen maar aan. Meer nog, we willen als financiële partner ook onze steen bijdragen. Zo ook ons team van fiscale beleggingsexperten die op maat van uw zaak uw beleggingsportefeuille fiscaal kan optimaliseren.

Efficiëntie, expertise en directe informatie staan centraal in hun aanpak. Dit alles in een sfeer van vertrouwen waar we als bank sinds jaar en dag bekend om staan.

Wat kan en mag u van onze fiscale beleggingsexperten verwachten?

2.1 Een fiscale beleggingsportefeuille op maat

Elke situatie is anders en kan er van de ene dag op de anders plots helemaal anders uitzien. Een hoger loon, een verandering in uw gezinssituatie, een nieuwe vennootschap. Er bestaat geen passe-partout scenario voor iedereen die fiscaal wil sparen. Elke verandering kan gevolgen voor uw persoonlijke pensioenspaarpot hebben. Geen eenvoudige materie dus bijgevolg werk voor specialisten.

Ook uw portefeuille is maatwerk. Onze fiscale beleggingsexperten adviseren en staan u bij om uw onbestaande of huidige fiscale beleggingsportefeuille op punt te stellen en er het absolute uiterste uit te halen.

2.2 Een proactieve aanpak

Wij volgen niet alleen uw situatie op de voet, maar houden ook de veranderingen die u niét ziet in de gaten. Een wetswijziging bijvoorbeeld. Of een nieuwe spaarformule. Zo kunt u op beide oren blijven slapen en weet u dat we uw fiscale portefeuille proactief optimaliseren. Het zou zonde zijn om door onwetendheid fiscale opportuniteiten te laten liggen. Dit willen wij als team te allen tijde vermijden.
Tijdens een jaarlijks optimalisatiegesprek nemen we uw situatie onder de loep en bekijken we wat anders en beter kan. We onderzoeken de mogelijkheden om uw financiële doelen te bereiken. Net door de nauwkeurige opvolging van uw account manager en fiscaal beleggingsexpert hoeft u ook zelf niet voortdurend waakzaam te zijn en vermijdt u dat u fiscale opportuniteiten laat liggen.

2.3 Steeds één contactpersoon

Wij geloven sterk in het belang van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Onze jarenlange ervaring leerde ons dat vertrouwen de absolute basis is van een succesvolle samenwerking. Uiteraard is uw AM uw eerste aanspreekpunt maar ook wat betreft fiscale beleggingen krijgt u naast de AM ook een expert fiscale beleggingen. Dus niet alleen uw account manager blijft het vertrouwde gezicht en uw vast contactpunt. Ook als u een beroep wilt doen op één van onze fiscale beleggingsexperten blijft dit één en dezelfde persoon. U kan steeds rechtstreeks contact met de expert in kwestie opnemen en een afspraak inplannen.

2.4 Toelichting in mensentaal

Fiscale materie is verre van eenvoudig. Logisch dat u het soms ook in Keulen hoort donderen. Dit willen we nu net als account manager of fiscaal beleggingsexpert vermijden. Hoe? Door bij elke complexe stap binnen uw fiscale optimalisatie eerst na te denken hoe we u dit zo eenvoudig en duidelijk mogelijk kunnen uitleggen. We laten ons vakjargon voor wat het is en lichten de verschillende mogelijkheden in mensentaal toe.

2.5 Een duidelijk overzicht

Weten waar u staat en wat u kan verwachten, zorgt voor gemoedsrust. Dat is zeker zo als het om uw fiscale beleggingen gaat. Dankzij onze Online Banking app hebt u een duidelijk overzicht van uw fiscaalvriendelijke beleggingen. U weet te allen tijde waar u aan toe bent.

Benieuwd naar onze aanpak? Maak een afspraak!